Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήBeautyΤο tenniscore είναι τάση και στα μαλλιά!

Το tenniscore είναι τάση και στα μαλλιά!


Το tenniscore είναι η νέα τάση στη μόδα και σε αυτό βοήθησε η Zendaya, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «Challengers» και υποδύεται μια πρωταθλήτρια του tennis.

Το preppy style συναντά το sport style των τενιστριών και το αποτέλεσμα κομψό και φρέσκο. Εμείς θα σταθούμε όμως στα χτενίσματα αυτής της τάσης που είναι είτε κοτσιδάκια, είτε αλογοουρές, είτε κορδέλες.

Κομψές πλεξούδες

Το νούμερο ένα χτένισμα για το τέλειο tenniscore είναι η κομψή πλεξούδα. Ο hair expert Sam McKnight μιλώντας στο glamour.com συνιστά να χρησιμοποιήσετε ένα θρεπτικό λάδι στα μήκη πριν το πλέξιμο. «Αναβαθμίστε το στυλ σας καλύπτοντας το λαστιχάκι μαλλιών με μία λεπτή τούφα των μαλλιών σας ή προσθέστε αξεσουάρ όπως φιόγκους ή κλιπ», προσθέτει.

Σπορ αλογοουρά

Ακόμη ένα χτένισμα που μπορείτε να επιλέξετε είναι η σπορ αλογοουρά. «Θα πιάσετε τα μαλλιά σας χαμηλά ακριβώς πάνω από το λαιμό, αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και ένα καπέλο».

«Για δυνατό κράτημα ώστε να μην φύγουν τα μαλλιά από τη θέση τους μπορείτε να βάλετε λίγη πομάδα ή λακ», πρόσθεσε ο hair expert.

Βάλτε μία κορδέλα

Ακόμη ένα στιλ χτενίσματος είναι η κορδέλα. «Χτενίζετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και προσθέτετε μία φαρδιά κορδέλα στα μαλλιά σας, το μόνο που θα χρειαστεί για να τα ‘στρώσετε’ είναι λίγη λακ».

«Η φαρδιά κορδέλα στο κεφάλι θα δώσε μία αίσθηση πολυτέλειας στο tenniscore aisthetic», δήλωσε ο Sam.



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments