Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδια«Έχω ακόμη πολλές εκκρεμότητες με το διαζύγιό μου»

«Έχω ακόμη πολλές εκκρεμότητες με το διαζύγιό μου»



Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «2night Show».

Εκεί δήλωσε, μεταξύ άλλων πως δεν νιώθει ακόμη έτοιμος για έναν νέο έρωτα μετά το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου και πως προτεραιότητά του, είναι τα παιδιά του.

Είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης:

«Για να φτάσει κάτι στα παιδιά μου θα πρέπει να είναι κάτι που θεωρώ πλέον ότι είναι πολύ σοβαρό και αξίζει να φτάσει. Επίσης αν το συνδυάσεις και λίγο με τη δουλειά που κάνουμε όταν εμφανίζεις κάτι πάλι πρέπει να έχει να είσαι λίγο σίγουρος γι’ αυτό και να ‘θελες να φτάσει προς τα έξω… Αυτό θα γίνει όταν έρθει η ώρα και για μένα γιατί δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα, με τη λογική του ότι προσπαθώ να τακτοποιήσω διάφορες άλλες πτυχές της ζωής μου και ίσως λίγο εσκεμμένα και συνειδητά αυτό το ‘χω αφήσει λίγο εκτός. Έχουν ανοίξει αρκετές εκκρεμότητες στη δουλειά πιο πριν στην υγεία η ξέρεις δεν έχω μυαλό».

Και κατέληξε ο Θοδωρής Μαραντίνης για το διαζύγιό του:

«Έχω πολλές εκκρεμότητες ακόμα με το διαζύγιό μου και είναι πολύ περίεργο κλίμα οπότε και αυτό οφείλει να τακτοποιηθεί κάποια στιγμή, ελπίζω και εύχομαι. Έχω τα παιδιά μου πολλές μέρες οπότε τρέχω προσπαθώ, μεγαλώνουν, εφηβεία. Δεν έχουμε συνεπιμέλεια νομικά, αλλά πρακτικά. Έχω τρεισήμισι μέρες τα παιδιά, τρία βράδια. Μισά Χριστούγεννα μισό Πάσχα σχεδόν μισό καλοκαίρι, τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά… Δεν μπορεί να είναι εντελώς ανώδυνος ο χωρισμός για τα παιδιά, υπάρχει πάντα ένα μικρό παράπονο».





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments