Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠαναγιώτης Ταχτσίδης: Με τη νέα Ρουμάνα σύντροφό του στη Μύκονο μετά τον...

Παναγιώτης Ταχτσίδης: Με τη νέα Ρουμάνα σύντροφό του στη Μύκονο μετά τον χωρισμό του από τη Ζέτα Θεοδωροπούλου


Δύο μήνες μετά το δημοσίευμα της «Espresso», το οποίο αποκάλυπτε το επικείμενο διαζύγιο του Παναγιώτη Ταχτσίδη και της  Ζέτας Θεοδωροπούλου, εξαιτίας της παράνομης σχέσης εκείνου με μια γυναίκα από τη Ρουμανία, η influencer επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού τους μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram.

Στην ανάρτηση η Ζέτα Θεοδωροπούλου ισχυρίζεται ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης την «έβγαζε τρελή» τους πρώτους μήνες της απιστίας του με τη Ρουμάνα, παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε στοιχεία για την παράλληλη σχέση του και του τα έδειχνε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος αγωνίζεται από πέρυσι με τα χρώματα της ομάδας της ρουμανικής πόλης Κλουζ, όπου γνώρισε και την ερωμένη του, ταξίδεψε μαζί της την περασμένη Παρασκευή σε κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.

Όπως φάνηκε, μάλιστα, από τα stories που μοιράστηκε με τους followers του στα social media, οι δύο τους έμειναν σε πολυτελές ξενοδοχείο με πριβέ πισίνα, για να χαρούν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, πρόσφατα έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα λέγοντας στην εκπομπή «Γεια σου»: «Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ όσο και η μητέρα των παιδιών μου ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας».

«Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα, δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο, θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά», πρόσθεσε δικός του άνθρωπος στην εκπομπή .

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments