Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά των Ελλήνων celebrities - Οι...

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά των Ελλήνων celebrities – Οι ευχές και οι φωτογραφίες με τις σχολικές τσάντες


Οι celebrities γονείς γέμισαν το Instagram με φωτογραφίες με τα παιδιά τους να πηγαίνουν πρώτη μέρα στο σχολείο και να τους εύχονται «καλή σχολική χρονιά»! Μετά από τρεις μήνες διακοπών όλα τα παιδιά μικρά και μεγάλα επέστρεψαν στις σχολικές αίθουσες.

Οι γονείς ετοίμασαν τις σχολικές τσάντες των παιδιών τους και κάποιοι τα συνόδευσαν στο σχολείο για τον αγιασμό. Οι Έλληνες celebrities γονείς καμάρωσαν τα παιδιά τους στην πρώτη μέρα στο σχολείο και δημοσίευσαν φωτογραφίες.

Παρουσιάστριες, δημοσιογράφοι και ηθοποιοί δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο περήφανες για τα μικρά τους αγγελούδια! Πάμε να δούμε τα τρυφερά posts που έκαναν στα social media.

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε ότι και ο 4χρονος γιος της Παναγιώτης Αντώνιος ξεκινάει στον παιδικό σταθμό.

Η πρώην παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σχολείο που θα πάει ο 4χρονος γιος της, όπου μας έδειξε το μήνυμα που άφησαν οι δασκάλες για να καλωσορίσουν τους μαθητές τους. «Καλώς ήρθατε αστερίες», έγραφε το μήνυμα, με την Τζένη Μπαλατσινού πιο περήφανη μητέρα από ποτέ, να εύχεται «Καλή σχολική χρονιά» σε όλους τους μαθητές.

Αθηνά Οικονομάκου

Ο γιος του Γιώργου Χρανιώτη πηγαίνει στο προνήπιο.

Η Φελίσια Λαπάτη συνόδευσε τον γιο της στο σχολείο: «Πρώτη ημέρα που δεν φεύγω από το χάραμα. Πρώτη ημέρα που πάω εγώ το γιο μου στο σχολείο. Τελευταία χρονιά που ο Μάξιμος πάει νηπιαγωγείο. Τελευταία χρονιά που δεν θα είναι παιδί δημοτικού. Τα συνειδητοποίησα όλα αυτά εχθές κι έκλαιγα μου λες και οι ορμόνες κάνανε πάρτι έκπληξη».

Δούκισσα Νομικού

Έλενα Ασημακοπούλου

Βάσω Λασκαράκη

Κατερίνα Καραβάτου

Αγγελική Ηλιάδη

Πέγκυ Τρικαλιώτη

Μιχάλης Ζαμπίδης

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Δέσποινα Καμπούρη

Ναταλί Κάκκαβα

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου

Νατάσα Σκαφίδα

Με τη σειρά του ο Γιάννης Βαρδής δημοσίευσε φωτογραφία του γιου και της κόρης του στην πρώτη τους ημέρα στο σχολείο γράφοντας: «Καλή πρόοδο. Καλή αρχή. Καλή σχολική χρονιά».

Νίκυ Λυμπεράκη

Μυρτώ Κάζη

Ζέτα Δούκα

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη στους γονείς!

 



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments