Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΕκατερίνα Λιντβίνοβα: Ποια είναι η νέα παίκτρια του Survivor; Το TikTok, ο...

Εκατερίνα Λιντβίνοβα: Ποια είναι η νέα παίκτρια του Survivor; Το TikTok, ο «ελληνικός άντρας» και τα περιττά κιλά!


Ο νέος κύκλος του Survivor στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψε στους δέκτες μας τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Οι 18 συμμετέχοντες συστήθηκαν στο κοινό, μιλώντας ο καθένας για τα βιώματά του και το πάθος του για το παιχνίδι που μόλις ξεκίνησε.

«18 ναυαγοί χωρισμένοι σε φυλές. Τις τίγρεις και τους αετούς. Σε ένα παιχνίδι επιβίωσης γεμάτο από απρόβλεπτες εκπλήξεις που μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω ανά πάσα στιγμή» προειδοποίησε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη του Survivor.

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει πολλά νέα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν ξανά συμμετέχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν γνωστά στους τηλεθεατές. Βέβαια ορισμένοι από τους παίκτες είναι ήδη γνωστοί στο κοινό καθώς ασχολούνται με τα social media και την δημιουργία περιεχομένου.

Mια εξ’ αυτών είναι η Εκατερίνα Λιντβίνοβα ή αλλιώς γνωστή και ως «Katy Supergirl», η οποία μετρά περισσότερους από 300.000 ακόλουθους στο TikTok.

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα είναι η TikToker που μπήκε στο ριάλιτι για να… αδυνατίσει όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση των παικτών!

«Που να έρθω… Να έρθω στην Ekaterina Litvinona! Καλά το λέω; Γεια σας κυρία Ekaterina! Νιώθω Ekaterina σαν να το είπαν στην παραγωγή του Survivor και την ώρα που κοιμόσουν, σε βουτήξαν, σε έβαλαν σε ένα τσουβάλι και σε έφεραν εδώ στον Άγιο Δομίνικο. Σαν να ήρθε λιγάκι, όχι απροετοίμαστη, την τελευταία στιγμή» είπε ο Γιώργος Λιανός στη νεαρή παίκτρια των Αετών.

«Είμαι έτοιμη, είμαι πολύ σκληρή καρύδα» δήλωσε τότε η Ekaterina για να ακολουθήσει ένας απολαυστικός διάλογος με τον παρουσιαστή του Survivor.

Ο διάλογος:

Γ.Λ.: Πολύ σκληρή καρύδα η Ekaterina! Σε έχω δει στο Tiktok! Δεν μπορώ να σου το κρύψω, όπως νομίζω και πολύς κόσμος σε έχει δει στο TikTok. Ασχολείσαι αποκλειστικά με αυτό ή κάνεις και κάτι άλλο.

E.L.: Αποκλειστικά με αυτό. Μου αρέσει να κάνω TikTok!

Γ.Λ.: Και εμάς μας αρέσει να κάνεις TikTok. Πιστεύεις ότι θα ανταπεξέλθεις εδώ στο δύσκολο παιχνίδι που λέγεται Survivor; Θα σου λείψει κάτι;

E.L.: Θα μου λείψει το κινητό μου και το TikTok γιατί μου αρέσει να ανεβάζω βίντεο και φωτογραφίες. Θα ήθελα πολύ να τραβήξω αυτή την εικόνα του ωκεανού. Θα μου λείψει και η γάτα μου!

Γ.Λ.: Η γάτα σου; Δεν θα σου λείψει ο ελληνικός άνδρας;

E.L.: Θα μου λείψει πάρα πολύ αλλά θα κάνει υπομονή.

Οι τηλεθεατές του Survivor έσπευσαν να σχολιάσουν στο Τwitter/ X τις πρώτες στιγμές των παικτών στον Άγιο Δομίνικο και σε αυτές πρωταγωνιστεί η…Εκατερίνα Λιντβίνοβα.

Η πρώτη αποχώρηση και η ανατροπή

Στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τους 18 παίκτες στην πρώτη φανερή ψηφοφορία. Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα και η Μαρία Λυμπεροπούλου δεν συγκέντρωσαν ψήφο εμπιστοσύνης και έτσι πέρασαν σε δοκιμασία αποχώρησης.

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα δεν κατάφερε να ανάψει τη δάδα της για το φετινό Survivor αποχωρώντας έτσι πρώτη από το παιχνίδι.

Μια ανατροπή όμως περίμενε την 26χρονη Εκατερίνα, η οποία ενημερώθηκε από την παραγωγή ότι για τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να επιβιώσει μόνη της σε ένα μυστικό μέρος του νησιού, παραμένοντας έτσι στο παιχνίδι. «Για το επόμενο χρονικό διάστημα, εδώ στο απομακρυσμένο νησί θα πρέπει να μείνεις μόνη σου. Σε αυτό το κιβώτιο θα βρεις προμήθειες και αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν τις επόμενες μέρες» διάβασε η Ekaterina και το νέο ανατρεπτικό Survivor μόλις ξεκίνησε!

Ποια είναι η Εκατερίνα Λιντβίνοβα

Με καταγωγή από τη Ρωσία η Εκατερίνα Λιντβίνοβα μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά τώρα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο όπου θα δοκιμάσει τις αντοχές της.

Μάλιστα η ίδια δεν έκρυψε πως την τρομάζει το γεγονός πως δεν θα έχουν σπίτι, ενώ αποκάλυψε επίσης πως δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης προκειμένου να χάσει κιλά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε αποκαλύψει ότι ξεκίνησε να ασχολείται με το TikTok κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Ακόμη, ανέφερε ότι λαμβάνει πολλά μηνύματα από χρήστες του μέσου που της λένε ότι με τα χιουμοριστικά βίντεο που ανεβάζει στο προφίλ της, τους γλίτωσε από την κατάθλιψη.

Επίσης, είπε πως γνώρισε τον άντρα της μέσω του Facebook. Της έστειλε μήνυμα, βγήκαν για «μια ζεστή σοκολάτα», της άρεσε και… παντρεύτηκαν. Βέβαια, τόνισε ότι εκείνος δεν θέλει να είναι TikToker, αλλά τον αναγνωρίζουν και τον φωνάζουν «ο ελληνικός άντρας», από μια φράση που η ίδια συνηθίζει να λέει στα βίντεο της.

 

@katy.supergirl🎉♬ πρωτότυπος ήχος – Νυχουντερ Γουμαν💅🏻✨

Αυτός είναι ο άντρας της

Η Εκατερίνα Λιτβίνοβα διατηρεί ένα ιδιαίτερα δραστήριο προφίλ στο Instagram, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο «ελληνικός άντρας» της, όπως εκείνη τον αποκαλεί.

Είναι ο αθλητικογράφος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Παπαδόπουλος, με τον οποίο μοιράζονται τη μόνιμη διαμονή τους στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Περαία και μαζί ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Ο λόγος που τον αποκαλεί έτσι, είναι επειδή μιλάει για όλα με χιούμορ και έχει αντίστοιχες καταλήξεις, ανεβάζοντας βίντεο από τις στιγμές που μαγειρεύει ή περιγράφοντας τις κοινές τους δραστηριότητες.

Η δημοφιλής TikToker σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για τη γνωριμία με τον σύζυγό της.

«Όλοι με ξέρουν όπου και να πάω, νιώθω ότι δε θα μου συμβεί κάτι. Μια φορά είχε έρθει η μαμά μου από τη Ρωσία και βγάλαμε 500 selfie με τον κόσμο. Η μαμά μου αισθάνθηκε αμήχανα, είπε ‘δεν ξαναπάω βόλτα μαζί σου’» είχε πει αρχικά η Εκατερίνα Λιτβίνοβα.

«Βγάζω χρήματα από το TikTok. Γνώρισα τον άντρα μου μέσω του Facebook, μου έστειλε μήνυμα και βγήκαμε να πιούμε μια ζεστή σοκολάτα. Μου άρεσε και τον πήρα. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και σχεδόν 7 χρόνια. Τον αναγνωρίζουν και αυτόν στον δρόμο. Μια φορά πήγε στο βενζινάδικο και μια κοπέλα τον ρώτησε ‘είσαι ο ελληνικός άντρας;’» αποκάλυψε.

 



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments