Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΤο επικό φινάλε στο show του Roberto Cavalli που έγινε viral

Το επικό φινάλε στο show του Roberto Cavalli που έγινε viral


Ήταν ένα γλυκόπικρο απόγευμα στο Μιλάνο σήμερα, καθώς ο σχεδιαστής του Roberto Cavalli, Fausto Puglisi, παρουσίασε την πρώτη συλλογή του ιταλικού οίκου μετά τον θάνατο του ιδρυτή τον Απρίλιο. Για την περίσταση, ο Puglisi απέτισε φόρο τιμής στον μεγάλο σχεδιαστή ανατρέχοντας σε μερικά signature look του και συγκεντρώνοντας  μερικά από τα μεγαλύτερα top models!

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

Το show ξεκίνησε με μία σειρά από ολόλευκα ρούχα, προτού περάσει dramatic patterns που ξέρουμε και λατρεύουμε στον οίκο αυτό. Αέρινα φορέματα με cut outs, υπέροχα χρώματα, φτερά, μετάξι, animal prints και μοναδικά sequin κομμάτια, έφεραν  ξανά στο catwalk την glam αίσθηση από τα 00s όπου και μεσουαρανούσε ο Roberto Cavalli!

Models Natasha Poly, Joan Smalls, Isabeli Fontana, Mariacarla Boscono, Alek Wek, Karen Elson and Eva Herzigova -REUTERS/Alessandro Garofalo

 

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

To φινάλε ήταν όμως ακόμη πιο εντυπωσιακό με τα  super models να ποζάρουν φορώντας iconic φορέματα του που στο παρελθόν φόρεσαν διάσημες σε αξέχαστες εμφανίσεις!

REUTERS/Alessandro Garofalo

 

Model Alek Wek -REUTERS/Alessandro Garofalo

Christina Aguilera -Photo by Dimitrios Kambouris/WireImage

 

 Η Ιταλίδα καλλονή Mariacarla Boscono ανέβηκε στην πασαρέλα με ένα dreama dress όλο φτερά, μαζί της η  Alek Wek που φορούσε ένα look εμπνευσμένο από το iconic look της  Christina Aguilera στα MTV VMAs του 2003 που είχε σχεδιάσει ο Roberto Cavalli.

Model Natasha Poly-REUTERS/Alessandro Garofalo

 

Joan Smalls – REUTERS/Alessandro Garofalo

Στη συνέχεια η Isabeli Fontana, η Natasha Poly και η Joan Smalls περτπάτησαν στο catwalk φορώντας τολμηρά slip dresses με animal print που ξύπνησαν μνήμες από ένα άλλο Cavalli outfit που φορούσε η Aaliyah στα VMAs το 2001.

Aaliyah -Photo by Rob Beccaris/WireImage

Οι διασημότητες και οι φίλοι του σπιτιού έσπευσαν να δείξουν την υποστήριξή τους και κατά τη διάρκεια του σόου, με την   Naomi Campbell να βρίσκεται στην πρώτη σειρά.

 

Eva Cavalli and Naomi Campbell – REUTERS/Alessandro Garofalo

 Η Campbell καθόταν δίπλα στη χήρα του Cavalli, Eva, την οποία αργότερα ανέβασαν στην πασαρέλα τα supermodels κατά την ολοκλήρωση του show.

REUTERS/Alessandro Garofalo

O θρυλικός σχεδιαστής Roberto Cavalli απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών μετά από μία μεγάλη μάχη έτσι ο Puglisi, ο οποίος σχεδίαζε για τη μάρκα από τον Οκτώβριο του 2020, θρήνησε τον εκλιπόντα μέντορα του με αυτό το tribute show που ξεχώρισε!

Κεντρική φωτογραφία Reuters

 

 

 





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments