Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΤι μάθαμε για το φθινοπωρινό στιλ από τις διάσημες αυτή την εβδομάδα

Τι μάθαμε για το φθινοπωρινό στιλ από τις διάσημες αυτή την εβδομάδα


Κάθε Σάββατο έχουμε ένα σταθερό ραντεβού εδώ στο Τlife. Μαζί βλέπουμε ωραίες εμφανίσεις, που έκαναν οι διάσημες και ξεχώρισαν για το στιλ τους.Αυτή την εβδομάδα οι διάσημες βρέθηκαν σε διάφορα event και φόρεσαν τέλεια outfit για μία ακόμη φορά έτσι μας  δίνουν inspo με το μοναδικό τους στιλ και για τα δικά μας σύνολα.Ειδικά τώρα που μπαίνουμε σιγά σιγά στην νέα σεζόν θέλουμε extra έμπνευση!

H Σοφία Καρβέλα λέει ΝΑΙ στην ζακέτα, ένα trend που αξίζει να δοκιμάσεις αυτή την μεταβατική εποχή που αρχίζουν τα πρώτα κρύα και θέλεις ένα πανωφόρι όχι βαρύ αλλά ανάλαφρο και στιλάτο και η ζακέτα είναι το ιδανικό ειδικά με τζιν και t-shirt!

 

Βερμούδα με σακάκι αλλά τι σακάκι; Ένα δερμάτινο που επέλεξε η Kendall Jenner και το συνδυάζει με preppy loafers και καλτσάκια!

 

Βουργουνδί leather jacket  φοράει η Daisy Edgar Jones και το συνδυάζει με fresh style βάζοντας μαύρο σορτσάκι και platform loafers.

 

Ενα μαύρο φόρεμα είναι πάντα sexy!Διάλεξε ένα με cut outs όπως η Alessandra Ambrosio με μακριά μανίκια για αυτή την εποχή!

 

Λευκό φόρεμα με ανοιχτή πλάτη επέλεξε η Eλένη Φουρέιρα και μας δίνει ένα new type of party look!

 

Κουστούμι σε τέλεια καφέ απόχρωση με χρυσά κουμπιά διάλεξε η Κατερίνα Καινούργιου και μας άρεσαν ιδιαίτερα τα fashionable γυαλιά ηλίου που συνδύασε!

 

Καφέ παντελόνι με δερμάτινο blazer επιλέγει η Lily Collins και μας δίνει τον συνδυασμό που θα μας βολέψει πολύ το φθινόπωρο!

 

Ενα διάφανο top είναι τέλει με black blazer επιλέγει η Rosie Huntington και μας δίνει τέλειο inspo για night out look!

 

Denim fall style! Tζιν σύνολο, πουκάμισο και βερμουδάκι  για την βόλτα σου το ΣΚ προτείνει η Bίκυ Καγιά και είναι so cool!

 

 





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments