Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΣπίτι10 ιδέες διακόσμησης με λευκή κολοκύθα για να μπεις στο spooky Halloween...

10 ιδέες διακόσμησης με λευκή κολοκύθα για να μπεις στο spooky Halloween mood


To φθινόπωρο είναι εδώ και λίγος καιρός μας χωρίζει από το φετινό Halloween! Η λευκή κολοκύθα μπαίνει δυναμικά στη διακόσμηση για να μπεις σε Halloween mood.

Δώσε στο φθινοπωρινό ντεκόρ του σπιτιού μια πινελιά εκλεπτυσμένης πολυτέλειας, επιλέγοντας ως κύριο στοιχείο τη λευκή κολοκύθα.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές πορτοκαλί, οι λευκές κολοκύθες μπορούν να ενσωματωθούν σχεδόν σε οποιοδήποτε στυλ σπιτιού ενώ επιπλέον, παρέχουν ένα ουδέτερο σκηνικό για συνδυασμό με άλλα φθινοπωρινά ντεκόρ, όπως είναι οι πορτοκαλί κολοκύθες, τα φύλλα και τα spooky διακοσμητικά.

Είτε δίνεις έμφαση στο εσωτερικό του σπιτιού, είτε διακοσμες μια μοντέρνα μπροστινή βεράντα, οι λευκές κολοκύθες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως κεντρικά κομμάτια. Χρησιμοποίησε τις ιδέες ως έμπνευση για μια εντυπωσιακή φθινοπωρινή διακόσμηση μέσα ή έξω από το σπίτι.

pumkin2.jpg

Βάλε τη λευκή κολοκύθα στη μπροστινή βεράντα

Καλωσόρισε τους επισκέπτες με μια στοίβα από λευκές κολοκύθες στα μπροστινά σκαλιά. Κι όχι μόνο λευκές αλλά και πορτοκαλί και πράσινες κολοκύθες όλων των μεγεθών που θα στοιβάζονται τυχαία και θα τοποθετούνται κατά μήκος της άκρης των σκαλοπατιών.

Κολοκύθες στο τζάκι:

Γέμισε μια ξύλινη ζαρντινιέρα με μια τεράστια στοίβα από λευκές κολοκύθες και τοποθέτησέ την μπροστά από ένα τζάκι για μια μοναδική, αριστοκρατική φθινοπωρινή διακόσμησς. Μια επιπλέον λευκή κολοκύθα σε ένα βάθρο και σκούπες μαγισσών δίπλα στο τζάκι ολοκληρώνουν το σχεδόν Halloween σκηνικό.

Κολοκύθες στο σαλόνι

Ανακάτεψε μερικές λευκές και πορτοκαλί κολοκύθες στη διακόσμηση του τραπεζιού του σαλονιού.

Αν το σαλόνι έχει ένα μακρύ ράφι κατά μήκος του τοίχου, διακόσμησέ το για το φθινόπωρο με μια σειρά από λευκές κολοκύθες. Χρησιμοποίησε μια ποικιλία σχημάτων και μεγεθών κολοκύθας – αληθινής ή διακοσμητικής.

pumkin3.jpg

Λευκή κολοκύθα και σε αυλές και βεράντες

Δώσε Halloween vibes στην αυλή, περιβάλλοντας το καθιστικό της βεράντας με φωτάκια και κολοκύθες. Στη συνέχεια, βάλε ένα τραπέζι εξωτερικού χώρου με μια μίνι λευκή κολοκύθα και καπέλα μαγισσών στο κέντρο του τραπεζιού.

Η στρατηγική τοποθέτηση λίγων κλαδιών από φθινοπωρινά φύλλα και οι κολοκύθες δίπλα προσθέτει μια ζεστή νότα στο φθινοπωρινό ντεκόρ.

Τι άλλο να χρησιμοποιήσεις; Κομμένα κούτσουρα, κουκουνάρια, μανιτάρια και φθινοπωρινά φύλλα δημιουργούν μια δημιουργική και ρουστίκ φθινοπωρινή διακόσμηση.

Μια άλλη πιο spooky ιδέα είναι οι στοίβες από λευκές κολοκύθες διακοσμημένες με ασημί αράχνες και λευκές μάσκες μεταμφίεσης, με μακριά λευκά κεριά ανακατεμένα!





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments