Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΟι must-haves αγορές για μικρούς και μεγάλους ώστε να καλωσορίσεις το φθινόπωρο όπως...

Οι must-haves αγορές για μικρούς και μεγάλους ώστε να καλωσορίσεις το φθινόπωρο όπως του πρέπει


Kαθώς το φθινόπωρο κουβαλά μαζί του δροσερότερες θερμοκρασίες και νέα ξεκινήματα, είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορές που θα προετοιμάσουν την οικογένειά σου για τη νέα σεζόν. Από άνετα πουλόβερ και μπουφάν μέχρι πρακτικά παπούτσια για όλες τις καιρικές συνθήκες, οι επιλογές είναι πολλές. Για εσένα που θες να ανανεώσεις το στιλ σου και να υιοθετήσεις τα νέα trends. Για τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο και τις εξωσχολικές δραστηριότητες, αλλά και τον μπαμπά που αναζητά και αυτός ένα twist για να ανανεωθεί εν όψει νέας σεζόν!

Με σωστές επιλογές, όλη η οικογένεια θα είναι προετοιμασμένη, τόσο από άποψη στιλ όσο και πρακτικότητας. Αν, λοιπόν, η ερώτησή σου είναι πού πάω για να γίνουν όλα τα παραπάνω σωστά, η απάντηση είναι Mediterranean Cosmos! Eκεί θα ανακαλύψεις όσα αναζητάς και είναι ο πιο ωραίος προορισμός για όλη την οικογένεια! Και, για να στο κάνω ακόμη πιο εύκολο, σου ετοίμασα μία λίστα με τέλειες family αγορές, για ένα τέλειο season shopping, που θα κάνει χαρούμενη όλη την οικογένεια! 

Οι 2 φούστες που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου!

Satin φούστα, Calvin Klein, Μediterranean Cosmos

Η satin φούστα είναι ένα από τα πιο κομψά και διαχρονικά items που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας, η satin φούστα μπορεί να φορεθεί με ένα απλό πουλόβερ, για casual chic στιλ, ή με ένα πιο επίσημο τοπ και ψηλοτάκουνα για βραδινές εξόδους. Και αυτό το φθινόπωρο, αποτελεί ένα από τα must-have items για ένα κομψό και μοντέρνο look και η Calvin Klein έχει το τέλειο nude σχέδιο, που θα απογειώσεις με hoodie τώρα το φθινόπωρο!

Πλισέ φούστα, Gant, Mediterranean Cosmos

Και μετά τη σατέν πάμε, στην πλισέ που είναι must have! Η πλισέ midi φούστα είναι ένα κομψό και αέρινο item που ταιριάζει σε κάθε περίσταση. Με τις χαρακτηριστικές της πτυχώσεις, προσφέρει κίνηση και θηλυκότητα, ενώ το μήκος της την καθιστά ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας. Φοριέται εύκολα με ένα απλό πουλόβερ ή πουκάμισο για casual εμφανίσεις, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με πιο επίσημα items για βραδινές εξόδους. Φέτος το φθινόπωρο, η πλισέ midi φούστα παραμένει must-have, χαρίζοντας στιλ και άνεση σε κάθε σύνολο. Σου βρήκα την πιο κομψή στη νέα συλλογή της Gant!

2 ζευγάρια παπούτσια που είναι αναντικατάστατα!

Sneakers, Migato, Mediterranean Cosmos

Τα sneakers αποτελούν το σχέδιο για κάθε εποχή, προσφέροντας άνεση και στιλ σε κάθε εμφάνιση. Φοριούνται εύκολα, τόσο με casual όσο και με πιο κομψά σύνολα, συνδυάζοντας πρακτικότητα και μοντέρνο design. Είτε τα επιλέξεις για τις καθημερινές σου δραστηριότητες είτε για μια βόλτα στην πόλη, τα sneakers προσθέτουν μια χαλαρή, αλλά πάντα κομψή πινελιά. Αυτή τη σεζόν η Μigato έχει τα πιο ωραία σχέδια, με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και εύκολα βρήκα το sneaker που θα φοράς 24hours και θα γίνει αναντικατάστατο!

Mπαλαρίνα, Anatomika Sakellari, Mediterranean Cosmos

Εκτός από τα λατρεμένα sneakers, δεν μπορεί να σκεφτείς φθινοπωρινό στιλ χωρίς μπαλαρίνες. Οι μπαλαρίνες είναι ένα κλασικό και κομψό παπούτσι που δεν χάνει ποτέ τη δημοτικότητά του. Ιδανικές για καθημερινές εμφανίσεις, συνδυάζουν άνεση και διαχρονικό στιλ, ενώ ταιριάζουν τόσο με casual όσο και με πιο επίσημα σύνολα. Αυτό το φθινόπωρο σου προτείνω να βάλεις στο repeat τη λουστρινένια μαύρη μπαλαρίνα με ανατομικό σχέδιο που βρήκα στα Αnatomika Sakellari και θα με θυμηθείς!

Το καθημερινό στιλ στα καλύτερά του

Set παντελόνι και T-shirt, Aristoteli Βitsiani, Mediterranean Cosmos

Ο αγαπημένος σου αναζητά από το daily casual ντύσιμό του ρούχα που να συνδυάζουν άνεση και στιλ, ιδανικά για όλες τις καθημερινές περιστάσεις. Αν, λοιπόν, θες να του φτιάξεις τη…μέρα, τότε το σύνολο από το κατάστημα Aristoteli Bitsiani είναι απλά τέλειο. Το σύνολο αυτό με wide fit παντελόνι και oversized Τ-shirt θα το φοράει non stop, αφού αναδεικνύει την κομψότητα χωρίς να θυσιάζει την πρακτικότητα.

Ένα jacket για άνεση και στιλ

Jacket, Columbia, Μediterranean Cosmos

Aν αναρωτιέσαι τι jacket χρειάζεται ο αγαπημένος σου φέτος, θα σου απαντήσω: Aυτό που θα φοράει για πάντα! Το χακί αδιάβροχο jacket είναι η ιδανική επιλογή για το φθινόπωρο. Φοριέται εύκολα κάθε μέρα, χάρη στην ανθεκτικότητα και την άνεσή του. Το χακί χρώμα ταιριάζει με όλα, κάνοντάς το ένα διαχρονικό item για casual ή πιο προσεγμένες εμφανίσεις. Πού; Στη νέα συλλογή της Columbia!

Το basic που δεν σταματάς να φοράς 

Τζιν παντελόνι, Replay, Mediterranean Cosmos

Το κλασικό ανδρικό τζιν παντελόνι είναι διαχρονικό και μπορεί να φορεθεί άνετα κάθε μέρα, ειδικά το φθινόπωρο. Ανθεκτικό και ευέλικτο, ταιριάζει με τα πάντα, από t-shirts μέχρι πουκάμισα και jackets. Είναι η ιδανική επιλογή για casual εμφανίσεις, προσφέροντας στιλ και άνεση σε κάθε περίσταση. Αυτή τη σεζόν, η νέα προσθήκη έρχεται από ένα ενημερωμένο denim brand, την Replay. Το iconic Nine-Zero-One σχέδιο, που πρωτοβγήκε στα 90s, παραμένει σταθερά από τα πιο ωραία ανδρικά τζιν που πρέπει να έχει ο αγαπημένος σου!

Η τέλεια σχολική τσάντα

Βackpack, SneakersTown, Mediterranean Cosmos

Το παιδικό backpack είναι απαραίτητο για τη νέα σχολική χρονιά. Τα πιο ωραία σχέδια τα έχει, όπως κάθε σεζόν, η Polo και το συγκεκριμένο θα κάνει χαρούμενο κάθε παιδάκι. Σχεδιασμένο με ανθεκτικά υλικά και αρκετό χώρο για βιβλία, τετράδια και σχολικά είδη, βοηθά το παιδί να οργανώνεται καλύτερα. Το μπλε χρώμα και τα space σχέδια προσθέτουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινή χρήση στο σχολείο!

Mαμά και κόρη με matchy matchy στιλ!

Hoodie, Gap, Mediterranean Cosmos

Tι πιο ωραίο από ένα pink hoodie που φοράνε μαμά και κόρη μαζί! Στην Gap θα βρεις το τέλειο σχέδιο που θα φοράτε μαζί, για να ξεκινήσει καλά η χρονιά! Άνετο και στιλάτο, θα το χαρείτε και οι δύο πολύ, ενώ θα δώσει το colorful twist που θες στο καθημερινό family style!

Ο καλύτερος τρόπος να κλείσει ένα family shopping!

La Pasteria, Mediterranean Cosmos

Το Mediterranen Cosmos είναι ο ιδανικός προορισμός. Εκτός από τέλειο shopping μπορείς να απολαύσεις και υπέροχες γεύσεις, για να τελειώσεις τη shopping εμπειρία σου με τον καλύτερο τρόπο! Το τέλειο μέρος για να συμβεί αυτό είναι η La Pasteria. Η νέα pizza με ζυμάρι ωρίμανσης 72 ωρών με προσούτο Πάρμας, παρμεζάνα, καπνιστή scamorza, ρόκα, σύκα και κρέμα βαλσάμικο, που θα σε αποζημιώσει με τον καλύτερο τρόπο!



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments