Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΙωάννα Τούνη: Η σπόντα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον γάμο – «Κοιμάται...

Ιωάννα Τούνη: Η σπόντα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον γάμο – «Κοιμάται όρθιος»


Η Ιωάννα Τούνη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ανήρτησε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer έκανε ένα από τα trend της πλατφόρμας, στο οποίο διαλέγεις το νυφικό look που θα ήθελες για την ημέρα του γάμο σου.

Με αφορμή ότι η ίδια δεν έχει ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας, θέλησε να κάνει αυτό το βίντεο έχοντας στο πλευρό της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ παράλληλα έκανε τις “επιλογές” της σε νυφικά και παπούτσια.

«Κοιμάται όρθιος, πάλι καλά που έχω βάλει νυφικό σε φωτογράφιση γιατί σκούρα τα πράγματα», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα της ανάρτησής της, θέλοντας να κάνει μια πλάκα στον σύντροφό της.

Να θυμίσουμε πως η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και την αποκάλυψη είχε κάνει η influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

@j.touni Κοιμάται όρθιος ο @Dimitris Alexandrou 💩❤️ #fypage #foryou #viral #touni #jtouni #wedding ♬ Aristourgima – Eleni Foureira & Arcade



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments