Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Ρομαντική απόδραση το Σαββατοκύριακο στην Ύδρα

Μαρία Αντωνά – Γιώργος Λιάγκας: Ρομαντική απόδραση το Σαββατοκύριακο στην Ύδρα


Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά μετά το Λονδίνο όπου βρέθηκαν πρόσφατα πραγματοποίησαν άλλη μία απόδραση. Συγκεκριμένα οι δυο τους πέρασαν ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην Ύδρα.

Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Μαρία Αντωνά αγαπούν πολύ το καλοκαίρι και τη θάλασσα και εφόσον ο καιρός το επιτρέπει ακόμη, αποφάσισαν να περάσουν το Σαββατοκύριακό τους στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως δεν είχαν κάποια επαγγελματική υποχρέωση πραγματοποιώντας αυτή τη μικρή απόδραση, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο οι δυο τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Και μπορεί οι δυο τους να αποφεύγουν να μιλούν ανοιχτά για τη σχέση αυτή, και να μην έχουν κάνει μέχρι στιγμής καμία κοινή ανάρτηση, ωστόσο τα στιγμιότυπα που ανέβασαν και οι δυο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από την Ύδρα, «πρόδωσαν» την κοινή τους απόδραση.

Να θυμίσουμε βέβαια, πως και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας την Παρασκευή 20/9 μέσα από την εκπομπή της είχε «προδώσει» το ταξίδι του μέσα από την εκπομπή του, καθώς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο τους είχε πει: «Θα έχετε τον Γιώργο Παπαδάκη πρώτο καλεσμένο στην εκπομπή. Δυνατός καλεσμένος. Η Σίσσυ διάβασα ότι θα έχει τη Φαίη, επίσης πολύ δυνατή καλεσμένη και πάει και καλά μέχρι στιγμής και μακάρι να πάει. Εγώ να σας πω την αλήθεια, δε θα δω κανέναν, θα κάνω μπάνιο κάπου γιατί έχω κουραστεί μια εβδομάδα».

 

 

 



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments