Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΤο χρώμα που απογειώνει το αγαπημένο μας animal print

Το χρώμα που απογειώνει το αγαπημένο μας animal print


Το λέοπαρ μοτίβο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή trends για το φθινόπωρο του 2024. Με την τολμηρή και άγρια αισθητική του, το λεοπάρ κυριαρχεί σε πανωφόρια, φορέματα, αξεσουάρ και παπούτσια. Ιδιαίτερα αγαπητό για την ευελιξία του, μπορεί να φορεθεί σε casual αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις, προσδίδοντας μια δόση δυναμισμού και αυτοπεποίθησης. Συνδυάζεται εύκολα με μονόχρωμα κομμάτια, ενώ οι σύγχρονες παραλλαγές του μοτίβου σε διαφορετικά χρώματα και υφές το καθιστούν εξαιρετικά μοντέρνο και ευέλικτο για κάθε στιλ.

Αν θες να φορέσεις λοιπόν αυτό το viral μοτίβο με τον καλύτερο συνδυασμό τότε συνδυάσει το με το star χρώμα της σεζόν: To βουργουνδί!

 

Το βουργουνδί είναι το απόλυτο σοφιστικέ χρώμα για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2024. Με την πλούσια, βαθιά του απόχρωση, αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια. Εμφανίζεται σε παλτό, φορέματα, αξεσουάρ και μακιγιάζ, προσδίδοντας ζεστασιά και φινέτσα σε κάθε εμφάνιση, είτε καθημερινή είτε επίσημη.Τωρα λοιπόν θα το συνδυάσεις με ένα leopard κομμάτι και αμέσως και τα 2 trend θα απογειωθούν! Μην το σκέφτεσαι πολύ αυτό είναι η απόλυτος συνδυασμός που αξίζει να δοκιμάσεις!

Κεντρική φωτογραφία @ninasandbech





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments