Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΦέτος θα αντικαταστήσεις την κλασική μαύρη με μία suede!

Φέτος θα αντικαταστήσεις την κλασική μαύρη με μία suede!


Οι τάσεις δημιουργούνται μέσα απο τις συλλογές που μας παρουσιάζουν οι σχεδιαστές κάθε σεζόν αλλά τα τελικά trends έρχονται από το street style και τα κομμάτια που αποφασίζουν τελικά οι stylers κρατήσουν! Ετσι με μία απλή παρατήρηση  στα social αυτή την εποχή καταλαβαίνουμε ότι μετά το suede jacket και η suede τσάντα είναι το αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις!

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

H Prada ανήκει στους οίκους που έβαλαν την τσάντα αυτή στην χειμερινή συλλογή και αυτό ήταν αρκετό για να την επιλέξουν σιγά σιγά οι fashionistas!

 

 

Μια suede τσάντα αποτελεί την απόλυτη αγορά για το φθινόπωρο 2024, καθώς συνδυάζει στιλ, κομψότητα και πρακτικότητα. Το suede, με την απαλή και βελούδινη υφή του, προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης, ενώ ταιριάζει άψογα με τα γήινα χρώματα που κυριαρχούν τη σεζόν, όπως το καφέ, το μπεζ, το βουργουνδί και το σκούρο πράσινο.

Είναι ιδανική για καθημερινές και πιο επίσημες εμφανίσεις, δίνοντας μια ρετρό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνα πινελιά σε κάθε look.

Αυτές οι τσάντες διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, από μεγάλες, ευρύχωρες μέχρι μικρές και κομψές, επιτρέποντας την προσαρμογή σε διαφορετικές ανάγκες και περιστάσεις.

 Επιπλέον, το suede υλικό προσδίδει βάθος και υφή σε κάθε σύνολο, καθιστώντας το έναν από τους πιο περιζήτητους τύπους τσάντας για τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα. Είναι η τέλεια επένδυση για διαχρονικό στιλ με χαρακτήρα.

 

 





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments