Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο –...

Η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο – «Δεν πήγε στην πρόβα και την δυσαρέστησε»


Εκτός της μεγάλης συναυλίας στο Ηρώδειο στις 25 Σεπτεμβρίου τέθηκε ο Χρήστος Μάστορας, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη συνάντηση με την Μαρινέλλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη, μια αδιαθεσία κράτησε τον Χρήστο Μάστορα εκτός των προγραμματισμένων προβών δημιουργώντας μεγάλο άγχος στη Μαρινέλλα η οποία με μεγάλη λύπη πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον εξαιρέσει από τη συναυλία.

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της στο Mega έδωσε τις δικές της πληροφορίες για την απουσία του Χρήστου Μάστορα από τις πρόβες η οποία ώθησε στην ερμηνεύτρια να λάβει αυτή την απόφαση να απομακρύνει τον καλλιτέχνη από την αυριανή συναυλία τους.

«Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής  στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι φαντάζομαι συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα να είναι στη συναυλία», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments