Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήshowbizΚάηκε το σπίτι του Λιάγκα αλλά πήγε κανονικά στην εκπομπή: «Έπαθα μεγάλη...

Κάηκε το σπίτι του Λιάγκα αλλά πήγε κανονικά στην εκπομπή: «Έπαθα μεγάλη ζημιά. Δεν είχα ασφάλεια! Ας πρόσεχα» (vid)


Με ένα απρόοπτο ξεκίνησε η μέρα του Γιώργου Λιάγκα, καθώς όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του το σπίτι του πήρε φωτιά.

Μεγάλη καταστροφή υπέστη το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, καθώς όπως είπε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1, έπιασε φωτιά σήμερα το πρωί.

Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν από τον πίνακα, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας κρότος και πήρε φωτιά. Η ζημιά που υπέστη το σπίτι του είναι μεγάλη και μάλιστα, αποκάλυψε ότι δεν το είχε ασφαλίσει.

«Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου, είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κλπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες», είπε.

«Η θερμότητα που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλη, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά. Η πυροσβεστική είναι ακόμα στο σπίτι, μένουν εκεί για ασφάλεια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους. Δεν είχα ασφάλεια! Ας πρόσεχα! Δεν πειράζει, υλικά είναι αυτά, αποκαθίστανται», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του.



Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments