Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΑπάντησε για το φόρεμά της στη συναυλία του Λυκαβηττού

Απάντησε για το φόρεμά της στη συναυλία του Λυκαβηττού


Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε την απάντησή της, έπειτα από τα αρνητικά σχόλια σχετικά με την πρόσφατη εμφάνισή της στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η οποία ήταν για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η τραγουδίστρια έβγαλε έναν σύντομο λόγο κατά του φασισμού. Όμως, αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το φόρεμά της, το οποίο πολλά άτομα έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ήταν ακριβό και άρα δεν ταίριαζε σε μια συναυλία με τέτοιον χαρακτήρα.

Χαρακτηριστικά, ένα σχόλιο έγραφε: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν».

mpofiliou 3 large

Έπειτα, από τα αρνητικά σχόλια, η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε τη δική της απάντηση για το φόρεμα και αποκάλυψε το κόστος του, που δεν ήταν 2.000 ευρώ που ισχυρίζονταν ορισμένοι, αλλά 148 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης, η τραγουδίστρια είχε κάνει μια διακοπή για να βγάλει μια σύντομη ομιλία προς τιμήν του αδικοχαμένου ράπερ: «Κάθε τέτοια ματωμένη επέτειο και ειδικά τώρα σε αυτούς τους σκοτεινούς και τόσο επικίνδυνους καιρούς ορκιζόμαστε από την αρχή στους αγώνες μας γιατί το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον».





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments