Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΗ Ιταλιδα σχεδιάστρια αποχωρεί από την θέση της creative director του ομώνυμου...

Η Ιταλιδα σχεδιάστρια αποχωρεί από την θέση της creative director του ομώνυμου brand!


Η Alberta Ferretti αποχωρεί από τη θέση της δημιουργικής διευθύντριας του ομώνυμου brand που ίδρυσε το 1981, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η σχεδιάστρια.

 

«Στις 17 Σεπτεμβρίου παρακολουθήσατε την τελευταία μου επίδειξη μόδας», έγραψε η σχεδιάστρια σε δελτίο τύπου που έστειλε σήμερα στα media. «Ήταν μια δύσκολη, περίπλοκη, αλλά πολύ προσεγμένη επιλογή. Αλλά σήμερα, με γαλήνη και επίγνωση, σας ενημερώνω για την απόφασή μου να εγκαταλείψω τη δημιουργική διεύθυνση του brand που ίδρυσα, το οποίο φέρει και θα συνεχίσει να φέρει το όνομά μου», ανακοίνωσε η σχεδιάστραι.

 

Το τελευταίο show της  ήταν ένα tribute σε σχέδια που μας είχε συνηθίσει η  Ferretti, με έμφαση στα υπέροχα σιφόν φορέματα της!

Η Ferretti ξεκίνησε  την εταιρεία της το 1981 και έκτοτε παραμένει πιστή στις χαρακτηριστικές θηλυκές σιλουέτες της. Η 74χρονη σχεδιάστρια θα παραμείνει στο ρόλο της αντιπρόεδρου  της οικογενειακής της επιχείρησης, Aeffe Group, η οποία διαχειρίζεται το ομώνυμο εμπορικό σήμα της μαζί με τις εταιρείες Moschino, Philosophy di Lorenzo Serafini και Pollini.

Kεντρική φωτογραφία Getty

 





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments