Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΦέτος στα party θα πας με το… αδιάβροχο!

Φέτος στα party θα πας με το… αδιάβροχο!


Από τα catwalk του είδαμε στις Εβδομάδες Μόδας στο Μιλάνο και το Λονδίνο, μία νέα τάση είναι ξεκάθαρη και αφορά το πανωφόρι που θα βάλεις στα φετινά party! Τόσο την Prada όσο και στον Burberry η νέα τάση θέλει το sequin φόρεμα σου να συνδυάζεται με το casual jacket σου μη σου πώ και με το αδιάβροχο!   To νέο catwalk trend προσγειώνει το  party φόρεμα ή το απογειώνει, όπως το δει κανείς με ένα cool jacket πάντα όμως δημιουργώντας ένα κομψό και σύγχρονο στιλ.

 

 REUTERS/Alessandro Garofalo

 

@prada

Στην Prada είδαμε τόσο το disco φόρεμα αλλά και αυτά που είχαν φτερά να συνδυάζονται με ένα… αδιάβροχο!  Πως σου φάνηκε αυτό;

Λίγε μέρες πριν ο Burberry είχε σετάρει ένα sequin dress με ένα parka σε έναν συνδυασμό που μας άρεσε πολύ!Το jacket προσθέτει μία  casual ή edgy πινελιά, κάνοντας το βραδινό look πιο ευέλικτο και κατάλληλο για κάθε περίσταση. Η αντίθεση ανάμεσα στο γυναικείο φόρεμα και την πιο cool  γραμμή του jacket δημιουργεί ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα, ιδανικό για όσες θέλουν να ξεχωρίσουν. Τόλμησε το mix & match και δώσε μοντέρνα αίσθηση στο look σου!

Κεντρική φωτογραφία Reuters





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments