Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜόδαΜία συλλογή αφιερωμένη στις σύγχρονες αμαζόνες!

Μία συλλογή αφιερωμένη στις σύγχρονες αμαζόνες!


O oίκος Dior άνοιξε χθες τα μεγάλα show στο Παρίσι, με μία υπέροχη συλλογή ωδή στο chic sporty style! Η Maria Grazia Chiuri έριξε μια πιο προσεκτική ματιά στις Αμαζόνες, τις γυναίκες πολεμίστριες και κυνηγούς που ενέπνευσαν ένα σχέδιο του 1951 από τον ιδρυτή Christian Dior.H Maria Grazia Chiuri, έκανε μία  βουτιά στα αρχεία του οίκου και  αποκαλύπτει με αυτή την collection τον μεγάλο δεσμό που έχει ο οίκος με τα αθλητικά ρούχα!

 

H εικαστικός Sagg Napoli που το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την αγωνιστική τοξοβολία, βρέθηκε στο κέντρο του stage και με το τόξο της ξεκίνησε να ρίχνει βολές ενώ τα μοντέλα εμφανίστηκαν στο catwalk.

 

H συλλογή κατάφερε από την πρώτη στιγμή να αγκαλιάσει μοναδικά  τον αθλητισμό με την υψηλή αισθητική! Παρέλασαν όλα τα αθλήματα ή έστω στοιχεία από τα περισσότερα, βάζοντας μας σε ένα μοναδικό sporty chic σύμπαν που η Chiuri καταφέρνει μοναδικά!Η πρώτη σειρά είχε μόνο μαύρα κομμάτια με athleisure στοιχεία και cut outs δημιουργώντας δυναμικά σύνολα!

 

 

Δεν έλειψαν αναφορές σε αγώνες ταχύτητας με jacket που παραπέμπουν στις πίστες ή motocross με top που είχαν effect από τις στολές των αθλητών!

 

 

 

 

 

Η συλλογή όμως κατάφερε να συνδυάσει το elegant ύφος του οίκου με τη σύγχρονη δυναμική των sport σε look που μας εντυπωσίασαν.Λατρέψαμε τα nude bodies με φούστες απο χρυσά κρόσσια που θα φορούσε μία σύγχρονη αμαζόνα! Και βεβαίως δεν μας έλειψαν τα signature αέρινα φορέματα που πάντα υπάρχουν στην στις συλλογές του Dior όπως και τα trench coats!

 

Καπέλα, γάντια και statmenet παπούτσια ολοκλήρωσαν μοναδικά αυτή την collection που για μία ακόμη φορά είχε ένα δυνατό μήνυμα για Γυναίκα και την δύναμή της!

Kεντρική φωτογραφία Reuters

 

 





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments