Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΝίκος Σεργιανόπουλος: Θρίλερ με την περιουσία του ηθοποιού - Πουλήθηκε το ρετιρέ...

Νίκος Σεργιανόπουλος: Θρίλερ με την περιουσία του ηθοποιού – Πουλήθηκε το ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη μόλις 25.000 ευρώ


Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ένα θρίλερ με την περιουσία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, καθώς φέρεται ότι η κληρονομιά του πέρασε, μετά από τον αδελφό του, σε Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία και από εκεί σε ιδιώτες. Η πώληση του ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη έναντι μόλις 25.000 ευρώ προκάλεσε ερωτήματα.

Ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης μίλησε για την υπόθεση το πρωί της Τετάρτης 25/9 στην εκπομπή του Alpha «Super Kατερίνα».

Αρχικά, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Αφορά σε πολλές κληρονομιές, μία από αυτές όμως είναι του αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου, στον οποίο είχε περάσει μέρος της περιουσίας του ηθοποιού. Όλη αυτή η περιουσία κατέληξε σε μία ΑΜΚΕ (Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) και από εκεί, βάσει της έρευνας που κάναμε, προκύπτει ότι τα περιουσιακά στοιχεία και του αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου αλλά και του ιδίου, έχουν πωληθεί σε τρίτα πρόσωπα».

Στη συνέχεια, o Φρίξος Δρακοντίδης πρόσθεσε: «Εκτός από τον Πύργο στην Καστέλλα, υπάρχει κι ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Κεραμεικού, με θέα την Ακρόπολη, στο οποίο διέμενε η μητέρα του αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου, το οποίο πωλήθηκε από την ΑΜΚΕ σε μία 28χρονη, έναντι 25.000 ευρώ και το περίεργο είναι ότι η κοπέλα αυτή, μετά από λίγο καιρό, το μεταβίβασε με δωρεά σε γνωστό επιχειρηματία της εστίασης στο κέντρο της Αθήνας. Επιχειρήσαμε να εντοπίσουμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, για να μας εξηγήσει πώς αγοράστηκε αυτό το «φιλέτο» για 25.000 ευρώ, αλλά δεν κατέστη εφικτό».

Ακόμη, ο δικηγόρος και επιστήθιος φίλος του Νίκου Σεργιανόπουλου, Σωκράτης Προβατάς, σε επικοινωνία με την πρωινή εκπομπή του Alpha, δήλωσε: «Δεν γνωρίζω αν ο Νίκος είχε κάνει διαθήκη, αλλά επειδή γνώριζα πολύ καλά τον χαρακτήρα του, πιστεύω ότι δεν έκανε. Επειδή είχα μεγάλη αγάπη στον Νίκο, παρακολουθώ όλα τα ρεπορτάζ, διαβάζω και τις εφημερίδες πάνω στο θέμα αυτό, δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, επειδή δεν έχω κάποιο στοιχείο, αλλά αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα, μετά από 40 χρόνια ποινικής δικηγορίας, ότι εδώ κάτι βρωμάει».

Δείτε το βίντεο:

Ο ιδρυτής της ΑΜΚΕ έδωσε τις δικές του απαντήσεις σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

Αρχικά, υποστήριξε: «Δεν έχω δεχτεί χρήματα από κάπου, τα μόνα χρήματα που υπήρχαν στην εταιρεία είναι η κληρονομιά από τη διαθήκη του ετεροθαλούς αδελφού του Νίκου Σεργιανόπουλου, από κανέναν άλλον. Είχαμε έρθει πάρα πολύ καλά, ήταν φίλος μου και είχαμε καθημερινή επαφή. Σε μια κουβέντα μου λέει: «έχω κάποια χρήματα, τα οποία θέλω να σου αφήσω. Εγώ, να πω την αλήθεια, επειδή δεν το είχα ξανακούσει, δεν το πήρα και πολύ στα σοβαρά. Μετά από έναν χρόνο με πήρε τηλέφωνο δημοσιογράφος και μου λέει ότι «υπάρχει αυτό από τον Λεωνίδα, ο οποίος αλλού συστηνόταν ως Λεωνίδας Λαγουδάκης και αλλού ως Λεωνίδας Σεργιανόπουλος».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Όταν πέθανε, ήρθε η οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου, μέσω του δικηγόρου του, τα ανίψια του δηλαδή και τους είπα τι περιουσία θέλουν να τους επιστραφεί, που ανηκε στην οικογένεια, τα οποία είναι ποσοστά από τα σπίτια που έχουν στη Δράμα, οικόπεδα, το σπίτι του Νίκου στο Παγκράτι, τα πνευματικά δικαιώματα κι εγώ τους είπα: «ό,τι θέλετε, δεν το βρίσκω και ηθικό να το κρατήσω αυτό». Έγινε το πληρεξούσιο και δεν κράτησα ούτε για ένα λεπτό κάτι. Τα ανίψια του Σεργιανόπουλου, πήραν όλα όσα ήθελαν, όπως και το σπίτι στο Παγκράτι.

Εγώ έμεινα με το σπίτι στην Καστέλα, το διαμέρισμα που έμενε ο Λεωνίδας και με τα μετρητά. Το ποσό όλο μαζί ήταν περίπου 1.250.000 ευρώ, μέρος του οποίου πήγε στην αποπληρωμή χρεών του θανόντος ».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments