Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρινέλλα: Τα τελευταία νέα για την υγεία της - Τι λέει το...

Μαρινέλλα: Τα τελευταία νέα για την υγεία της – Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν


Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» με εγκεφαλική αιμορραγία, σε κρίσιμη κατάσταση, μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της συναυλίας της το βράδυ της Τετάρτης 25/9.

Η σπουδαία καλλιτέχνιδα αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε την στιγμή που ερμήνευε το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της στη συναυλία – το τραγούδι με τίτλο «Εγώ και Εσύ». Ερμηνεύοντας τον στίχο «Θεέ μου μας έμαθες εσύ τόσο πολύ να αγαπάμε», άρχισε να παραπατά και στο τέλος σωριάστηκε πάνω στην σκηνή.

Η συναυλία διακόπηκε και οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να αποχωρούν από τον χώρο του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν από τους υπευθύνους του χώρου.

Η Μαρινέλλα διακομίσθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Υγεία», το ιατρικό ανακοινωθέν του οποίου κάνει λόγο για «σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία)».

Το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη. Ο θεράπων ιατρός Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Στο πλευρό της από τις πρώτες στιγμές, η πολυαγαπημένη της κόρη, Τζωρτζίνα.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments