Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρινέλλα: Ακυρώνεται οριστικά η συναυλία της στο Ηρώδειο μετά την κατάρρευσή της...

Μαρινέλλα: Ακυρώνεται οριστικά η συναυλία της στο Ηρώδειο μετά την κατάρρευσή της πάνω στη σκηνή


Χθες, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ήταν η προγραμματισμένη μεγάλη συναυλία με την Μαρινέλλα στο Ηρώδειο. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συναυλία συζητήθηκε ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, μετά την απομάκρυνση του Χρήστου Μάστορα, ο οποίος θα εμφανιζόταν μαζί της.

Λίγο αφότου ξεκίνησε την ερμηνεία της, η σπουδαία ερμηνεύτρια λιποθύμησε στη σκηνή. Λίγο πριν σωριαστεί στο έδαφος, η Μαρινέλλα φαινόταν αρκετά ζαλισμένη και το κοινό είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας, Galaxias Live Productions εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την οριστική ακύρωση της συναυλίας, μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι μετά και την οριστική ακύρωση της συναυλίας της Μαρινέλλας, στο Ηρώδειο, θα πραγματοποιηθεί ακύρωση των εισιτηρίων και επιστροφή της αξίας τους.

Για ηλεκτρονικές αγορές θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή της αξίας στην κάρτα χωρίς να χρειαστεί κάποια άλλη ενέργεια. Εισιτήρια που έχουν προμηθευτεί από φυσικό σημείο προπώλησης επιστρέφονται στο σημείο από όπου αγοράστηκαν.

Ευχόμαστε στην αγαπημένη μας Μαρινέλλα ταχεία ανάρρωση και ευχές να επιστρέψει σύντομα κοντά μας.

Galaxias Live Productions»



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments