Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρινέλλα: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της - «Έχει εκτεταμένη...

Μαρινέλλα: Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της – «Έχει εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία, κρίσιμη η κατάστασή της»


Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας που νοσηλεύεται στο νοσηλευτήριο «Υγεία» μετά από αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο, την ώρα της συναυλίας που έδινε.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάστασή της είναι κρίσιμη, όμως παραμένει κλινικά σταθερή, μετά την εκτεταμένη ενδοεγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη.

Αναλυτικά το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα:

«ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης».

Όπως ανέφερε νωρίτερα η «Ζούγκλα», εξαιρετικά κρίσιμες κρίνονται από τους θεράποντες γιατρούς οι επόμενες ώρες μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο 24ωρο για να μπορούν να πουν μετά βεβαιότητας ότι η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η Μαρινέλλα υπέστη «βαρύ εγκεφαλικό» και οι γιατροί δεν μπορούν να είναι βέβαιοι για την εξέλιξη της υγείας της, ωστόσο υπάρχουν κάποια ενθαρρυντικά σημάδια που τους κάνουν (σ.σ. τους γιατρούς) να αισιοδοξούν.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Ζούγκλα», σήμερα η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει «μια μικρή καλυτέρευση ως προς την επικοινωνία».

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments