Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρία Αντωνά: Η απάντηση για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα...

Μαρία Αντωνά: Η απάντηση για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα – «Δεν είναι lifestyle αυτό το θέμα»


Η Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που τη συνάντησαν το βράδυ της Πέμπτης 26/9 σε έξοδό της. Μέσα σε όλα η ραδιοφωνική παραγωγός ρωτήθηκε για τη φωτιά που ξέσπασε τις προηγούμενες ημέρες στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και το αν την ενοχλεί να τη ρωτούν για τη σχέση τους.

«Όλα τα καλοκαίρια είναι ξεχωριστά. Για μένα ήταν ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι γιατί ήρθα και από ένα ριάλιτι επιβίωσης, οπότε είχα μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστώ, πέρασα πολύ όμορφα» ανέφερε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τις πρωινές εκπομπές που επιλέγει να παρακολουθεί με την ίδια να λέει: «Από τα πρωινά, παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις που παίζουν στα sites γιατί τηλεόραση δε βλέπω πολύ. Παρακολουθώ αυτά που πρωταγωνιστούν, τη φίλη μου τη Σταματίνα, την Κατερίνα, τον Γιώργο, όλες τις εκπομπές…».

Η Μαρία Αντωνά ρωτήθηκε και για τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα με την ίδια να συντάσσεται με την στάση του παρουσιαστή λέγοντας: «Αυτά δεν είναι ωραίο να σχολιάζονται. Μια φωτιά σε ένα σπίτι δεν είναι lifestyle, είναι όντως μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δε θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω σε σχέση με αυτό. Νομίζω ότι έχει ήδη απαντηθεί ότι ήταν να απαντηθεί. Είμαι κι εγώ άνθρωπος, έχω κι εγώ άποψη, δεν είναι lifestyle αυτό το θέμα. Δεν έχω έρθει γι’ αυτό εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ερώτηση. Οτιδήποτε άλλο θέλετε να συζητήσουμε…».

«Δε με ενοχλεί που με ρωτάνε για τη σχέση μου. Δεν έχω κρύψει κάτι σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Απλά στη φάση που είμαι τώρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλλω» είπε τέλος η Μαρία Αντωνά.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments