Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜουσικά ΝέαThe Cure: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι τους "Alone" - το πρώτο μετά...

The Cure: Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι τους “Alone” – το πρώτο μετά από 16 χρόνια


Οι The Cure είναι έτοιμοι να μας παρουσιάσουν το νέο άλμπουμ τους “Songs Of A Lost World” – το πρώτο νέο τους υλικό εδώ και 16 χρόνια. Πρόκειται για το 14ο studio album του iconic και πολύ αγαπημένου και στην Ελλάδα συγκροτήματος. Τα μέλη του  συγκροτήματος επιβεβαιώνουν ότι το πολυαναμενόμενο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

Το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ είναι το single “Alone” που είναι διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Το μελαγχολικό τραγούδι, διάρκειας σχεδόν 7 λεπτών, είναι το πρώτο κομμάτι από το “Songs of a Lost World”, το 14ο κατά σειρά άλμπουμ των The Cure. Το τελευταίο τους, με τίτλο “4:13 Dream”, κυκλοφόρησε το 2008.

Το συγκρότημα είχε δώσει μια πρώτη γεύση από τα τραγούδια που απαρτίζουν το νέο άλμπουμ του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του “Shows Of A Lost World”, ξεκινώντας τις συναυλίες του με το “Alone”.

«Είναι το κομμάτι που ξεκλείδωσε τον δίσκο. Από τη στιγμή που ηχογραφήσαμε αυτό το μουσικό κομμάτι γνώριζα ότι ήταν το εναρκτήριο τραγούδι και ένιωσα ότι ολόκληρο το άλμπουμ φαίνεται ξεκάθαρα», δήλωσε σε μια ανακοίνωση ο φροντμαν του συγκροτήματος Ρόμπερτ Σμιθ.

ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤO SINGLE ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΔΩ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments