Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΜαρινέλλα: Ο έρωτας με τον ιππέα Φρέντυ Σερπιέρη, η απόκτηση της κόρης...

Μαρινέλλα: Ο έρωτας με τον ιππέα Φρέντυ Σερπιέρη, η απόκτηση της κόρης της και το απροσδόκητο τέλος του


Πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο για τη σπουδαία Μαρινέλλα. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της σπουδαίας ερμηνεύτριας χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή.

Η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια έχασε τις αισθήσεις της πάνω στη σκηνή, λίγη ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας της στο κατάμεστο Ηρώδειο και ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι του προγράμματος, «Τα λόγια είναι περιττά».

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι όπου νοσηλεύεται, βρίσκονται η κόρη της με την εγγονή της, που έφτασαν από την πρώτη στιγμή μαζί με οικεία πρόσωπα, ενώ συρρέουν συνεργάτες, θαυμαστές και φίλοι για να εκφράσουν την αγωνία τους.

Η Μαρινέλλα, γεννημένη ως Κυριακή Παπαδοπούλου στη Θεσσαλονίκη το 1938, είναι μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η καριέρα της ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950, όταν εμφανίστηκε στα μπουζούκια και σύντομα αναγνωρίστηκε για τη μοναδική φωνή και την εκφραστικότητά της. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, η Μαρινέλλα έχει κερδίσει τον σεβασμό του κοινού με την αυθεντικότητα και το ταλέντο της, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι της στην ελληνική μουσική.

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού όπως εξομολογηθεί η ίδια σε συνεντεύξεις της είναι μια γυναίκα γεμάτη στη ζωή της και έχει ζήσει δυνατούς έρωτες. Ένας από αυτούς ήταν με τον πατέρα της κόρης της τον ιταλικής καταγωγής πρωταθλητή της ιππασίας και επιχειρηματία Φρέντυ Σερπιέρη.

«Ναι έκανα παιδί εκτός γάμου»

Η Μαρινέλλα είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της:  «Ήμουν τόσο τολμηρή για την εποχή μου. Να βλέπεις μια γυναίκα με την κοιλιά να τραγουδάει. Δεν έδωσα ποτέ καμία σημασία. Ζούσα για αυτό το παιδί και δεν με ενδιέφερε τίποτε. Ο κόσμος το ήξερε. Δεν βγήκα ποτέ να πω ποιος, πώς, τι. Ποτέ. Ήξερε ο κόσμος για μια σχέση που είχα. Δεν το έκρυψα, δεν μπήκα στο κουκούλι μου. Βγήκα και είπα “αυτή είμαι”. Με δέχτηκε ο κόσμος έτσι ακριβώς όπως ήμουν, με αγάπησε πιο πολύ, μπορώ να πω. Θάρρος ήθελε. Η κοινωνία τότε δεν μπορούσε να το δεχτεί. Θα μπορούσε να πει “σαν δεν ντρέπεται”. Ήθελε τόλμη. Ήμασταν δύο τότε που το τολμήσαμε. Εγώ και η Έλενα Ναθαναήλ».

Η κόρη της, Τζωρτζίνα Σερπιέρη

Η Μαρινέλλα είχε πει για την προσωπική της ζωή: «Έκανα δύο γάμους, είχα και δυο-τρεις μεγάλες σχέσεις. Γνώρισα τον πατέρα της Τζωρτζίνας, γεννήθηκε εκείνη, με τον Φρέντυ (σ.σ. Σερπιέρη) μείναμε καλοί φίλοι. Αν κάνεις τη σούμα, βγαίνουν πολλά χρόνια. Από τότε που το παιδί μου έγινε 11-12 ετών, είπα: Δεν σε παίρνει πια, κορίτσι μου, τελείωσαν οι άντρες για σένα.

Δεν ήθελα η κόρη μου να με βλέπει μια με τον έναν γκόμενο και μια με τον άλλο, ούτε να διαβάζει για τους έρωτές μου στα περιοδικά. Είμαι χορτάτη. Ερωτεύτηκα, με ερωτεύτηκαν, έκανα έρωτα, ευχαριστήθηκα, το φόρεσα αυτό το «κοστούμι». Κάτσε να κάνω την αφαίρεση… Τριάντα χρόνια είμαι χωρίς άντρα. Δεν λέω ότι δεν με φλέρταραν από τότε, αλλά όλα είναι στο μυαλό μας.

Όπως πέταξα ένα πρωί τα τσιγάρα μου από το παράθυρο, εγώ που κάπνιζα πέντε πακέτα τη μέρα, όπως σταμάτησα να τρώω κρέας, έτσι έγινε και με τους άντρες. Τέρμα!».

«Δεν μου λείπει ο σύντροφος. Δεν νιώθω μόνη. Είμαι πανευτυχής. Έχω κάνει τις επιλογές μου. Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες. Είμαι χορτασμένη. Πολύ αγάπησα, πολύ με αγάπησαν, πολύ ερωτεύτηκα, πολύ χτυπήθηκα, πολύ πόνεσα. Δεν έκανα τίποτε λίγο. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Αν είναι να έρθει, ας έρθει. Αλλιώς να προσπεράσει. Δεν βγήκα στη γύρα ποτέ. Κατ αρχήν τώρα δεν με κοιτάνε πια, τελείωσε. Πάει και αυτό το θέμα, κλείσαμε» έχει εξομολογηθεί η ίδια.

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη μεγάλωσε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος την είχε σαν δικό του παιδί.

Δύο χρόνια πριν παντρευτεί τον Τόλη Βοσκόπουλο, σε ένα σπίτι στο Παγκράτι, η Μαρινέλλα έγινε μαμά. Η σχέση της με τον διακεκριμένο ιππέα Φρέντυ Σερπιέρη μπορεί να μην είχε happy end, αλλά τους ένωσε για πάντα ο ερχομός της κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Όταν η Μαρινέλλα χώρισε με τον Φρέντυ Σερπιέρη γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο κι όπως αποδείχτηκε ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της. Παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975 και η Τζωρτίνα ήταν τότε μόλις δύο ετών. Έτσι, έζησε μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλο μέχρι το 1981 όπου τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά.

Πνίγηκε τρώγοντας ο πατέρας της κόρης της

Ο Φρέντυ Σαρπιέρης, πατέρας της Γεωργίας – Χριστίνας (ή αλλιώς Τζωρτζίνας) πέθανε , σε ηλικία 78 ετών, έπειτα από πολύμηνη νοσηλεία σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο Φρέντυ Σαρπιέρης ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα, ένας δυναμικός ιππέας με πολλές διακρίσεις, που δόθηκε με όλη του την ψυχή στο άθλημα της ιππασίας και χαρακτηρίστηκε «πατέρας» της. Ο διακεκριμένος αθλητής και μετέπειτα επιχειρηματίας υπήρξε για τέσσερα χρόνια ένας μεγάλος έρωτας για τη Μαρινέλλα, με το ζευγάρι να αποκτά το 1973 εκτός γάμου την κόρη του.

Η Μαρινέλλα είχε δηλώσει για τον εκλιπόντα: «Τον Φρέντυ Σερπιέρη τον είχα ερωτευτεί πολύ. Ήμασταν τέσσερα χρόνια μαζί. Μετά τη γέννηση της κόρης μας, εκείνος ήθελε να παντρευτούμε. Του είπα, όμως, ότι δεν χρειάζεται, καλύτερα να μείνουμε φίλοι. Φυσικά την αναγνώρισε, της έδωσε το όνομα του, έγιναν όλα όπως έπρεπε. Τον αγαπάω πολύ, είναι εξαιρετικός άνθρωπος κι αυτός και η γυναίκα του, η Σαμπίνα, ο γιος τους επίσης, που είναι πραγματικός αδελφός της κόρης μου».

Όσο για τις συνθήκες θανάτου του, ένα γεύμα έμελλε να σταθεί μοιραίο για έναν από τους τελευταίους αριστοκράτες της Ελλάδας. Στις 20 του περασμένου Δεκεμβρίου, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και κατά τη διάρκεια του φαγητού, ο Φρέντυ Σερπιέρης ένιωσε να πνίγεται.

Δυστυχώς το περιστατικό αποδείχτηκε πολύ σοβαρό, αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα ο εγκέφαλός του έμεινε χωρίς οξυγόνο, με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή βλάβη και εκείνος να καθηλωθεί στο κρεβάτι της εντατικής. Έπειτα από τέσσερις μήνες νοσηλείας έφυγε από τη ζωή.

Τζωρτζίνα Σερπιέρη: Η προσωπική ζωή και το επάγγελμά της

Η Τζωρτζίνα Σερπιέρη είναι πάντοτε διακριτική και αποφεύγει την έκθεση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά, τον 21χρονο Δημήτρη και την 16χρονη Μελίνα, ενώ αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Η Μαρινέλλα σε παλιότερη δήλωσή της είχε αναφέρει για την εγγονή της: «Γεννημένη ηθοποιός. Με την κόρη μου το γλίτωσα, έγινε σκηνοθέτις. Με την εγγονή το βλέπω να ’ρχεται…».

Η κόρη της Μαρινέλλας έχει παντρευτεί με τον Τίμο Δασκαλόπουλο και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Αυτό που δε γνώριζε σχεδόν κανείς είναι πως πριν αποφασίσουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου με τους τωρινούς τους συζύγους, η Τζωρτζίνα Σερπιέρη ήταν ζευγάρι με τον Δημήτρη Κόκοτα.

Η Τζωρτζίνα μοιάζει πάρα πολύ στη μαμά της, ενώ έχει πάρει τα γαλάζια μάτια του πατέρα της.



RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments