Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήshowbizH Ζουγανέλη υποστήριξε την Μποφίλιου μετά τον χαμό στα social media: «Η...

H Ζουγανέλη υποστήριξε την Μποφίλιου μετά τον χαμό στα social media: «Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια, είναι καθαρή στον λόγο και στις θέσεις της» (vid)


Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη υποστήριξε την Νατάσσα Μποφίλιου μετά την επίθεση που δέχθηκε στα social media για την… τιμή του φορέματος της.

Πριν λίγες ημέρες, το όνομα της Νατάσας Μποφίλιου συζητήθηκε πολύ, εξαιτίας μιας συναυλία της στον Λυκαβηττό.

Η τραγουδίστρια με αφορμή τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε μια τοποθέτηση περί φασισμού, με ορισμένα τρολ του διαδικτύου να σχολιάζουν την αξία του φορέματος της.

@zumacommunications Ο Παύλος ζει | 11 χρόνια 🌹 #pavlosfyssas #fyssas #killahp #zumacommunications #bofiliou #νατασσαμποφιλιου ♬ πρωτότυπος ήχος – zuma communications

Η ίδια η Νατάσα Μποφίλιου θέλησε απλά να απαντήσει με ένα στόρι στο οποίο είχε κάνει ταγκ το μαγαζί που πήρε το φόρεμα γράφοντας «148 ευρώ», βάζοντας τέλος στην όλη ιστορία και τα ψέματα για την τιμή του ρούχου.

μποφιλιοθ

Σήμερα (29.09) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την πρόσφατη συνεργασία της με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Μαρινέλλα, ενώ αναφέρθηκε και στα πρόσφατα σχόλια που έγιναν για το ρούχο που επέλεξε η Νατάσσα Μποφίλιου σε συναυλία της.

«Τα σχόλια για το φόρεμα της Μποφίλιου, μου φαίνεται πολύ παλιά νοοτροπία, δεν αξίζει σε ανθρώπους που είναι στο σήμερα. Η Νατάσσα είναι σπουδαία ερμηνεύτρια, είναι καθαρή στον λόγο και στις θέσεις της. Τα φουστάνια και τα παπούτσια δεν παίζουν κανένα ρόλο, ούτε χρειάζονται εξηγήσεις. Έβαλε ένα φουστάνι που δεν με απασχολεί η αξία του και δεν θα την έψαχνα. Η ιδεολογία δεν φαίνεται από τα φουστάνια, αλλά φαίνεται κυρίως από την συμπεριφορά των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη Μαρινέλλα που υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο: «Η Μαρινέλλα είναι ένας μύθος και έχει καθορίσει τις ζωές όλων μας. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να γίνει γρήγορα καλά. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, έχει «γευτεί» μεγάλα δώρα στην ζωή, οπότε ξέρει να την εκτιμά, και γι΄αυτό θα επιστρέψει κοντά μας».





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments