Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleH Sienna Miller στο show του οίκου Chloé στην Εβδομάδα Μόδας του...

H Sienna Miller στο show του οίκου Chloé στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού με boho look


Καθώς η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού εξελίσσεται, εκτός από τις πασαρέλες τις οποίες παρακολουθούμε για τις τάσεις των επόμενων σεζόν, λαμβάνουμε επίσης αρκετή στυλιστική έμπνευση από την πρώτη σειρά.

Ο οίκος Chloé παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, μια φεμινιστική επίδειξη.

Η  δημιουργική διευθύντρια του οίκου Chemena Kamali ακολούθησε το εξαιρετικά επιτυχημένο ντεμπούτο της την περασμένη σεζόν, με μια άλλη εκπληκτική συλλογή. Χρησιμοποίησε παστέλ αποχρώσεις, όπως λεμονί, ροδακινί και μέντα, συνδυασμένες με έντονες πινελιές φούξια και μπλε κοβαλτίου, προσθέτοντας ζωντάνια στη συλλογή.

Τα κομμάτια της συλλογής αυτής επιλέχθηκαν δημόσια από σταρ όπως η Sienna Miller, η Daisy Edgar-Jones και η Nicole Kidman.

Φτάνοντας στο show, η Miller παρέκκλινε από τα ζεστά καφέ και τα δερμάτινα που κυριαρχούσαν στην προηγούμενη συλλογή, για να επιλέξει μια πιο ανάλαφρη εμφάνιση.

Φορούσε ένα ψηλόμεσο ροζ σουέτ παντελόνι, με φερμουάρ στο ισχίο που απηχούσε το πνεύμα της δεκαετίας του 1970, σε συνδυασμό με ένα ογκώδες γαλάζιο cropped σακάκι με φουσκωτά μανίκια, πάνω από μια μεταξένια λευκή μπλούζα.

Για να ολοκληρώσει το look πρόσθεσε την τελευταία εκδοχή της εμβληματικής πλατφόρμας Chloé.

Για το SS25, το δερμάτινο παπούτσι έχει επανασχεδιαστεί σε ένα πιο κατάλληλο για το καλοκαίρι, ροζ αδιάβροχο υλικό.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments