Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήshowbizΛιάγκας για Σεφερλή: «Έχει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα μαζί μου» (vid)

Λιάγκας για Σεφερλή: «Έχει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα μαζί μου» (vid)


Πυροδοτήθηκε για ακόμη μια φορά η σχέση ανάμεσα σε Μάρκο Σεφερλή και Γιώργο Λιάγκα μετά το νέο δημοσίευμα του γνωστού κωμικού, όπου έδειχνε την ουρά που περίμενε για να τον παρακολουθήσει και σχολίασε ότι για ακόμη μια φορά λάμπει η αλήθεια.

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε στην πρωινή του εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας μετά το νέο δημοσίευμα του Μάρκου Σεφερλή. Ο παρουσιαστής όπως τόνισε ήταν ο μόνος από τους δημοσιογράφους των πάνελ ο οποίος υποστήριξε μέχρι τέλους τον ηθοποιό μετά τα σχόλια του στην παράστασή του για τους παρουσιαστές και παρόλα αυτά τον συνεχάρη για το ταλέντο του στην σάτιρα.

Ωστόσο όπως ο ίδιος, αναφέρει ο Σεφερλής τα έχει βάλει μόνο «μαζί του» μιας και είναι προφανή ότι η επικείμενη δημοσίευση πήγαινε σε εκείνον παρόλο που δεν έχει λόγω να εναντιωθεί..

«Ήμουν ο μόνος που τον στήριξα και ο μόνος που δεν βγήκε να πει ότι “κακώς έκανε και έπαιξε το συγκεκριμένο νούμερο”. Και με τον μόνο που τα έχει βάλει ο Μάρκος είναι με εμένα. Αυτό σημαίνει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Διότι όταν υπάρχει ένας άνθρωπος που σε στηρίζει, που λέει ότι είσαι σπουδαίος, τα καλύτερα για σένα… Δεν πήρα θέση για το νούμερο, δεν το έκρινα. Και το μόνο που είπα είναι ότι είναι λάθος του να βγαίνει και να απαντάει σε άλλους και όχι σε εμένα. Λάθος του, γιατί απαντάει με την επιτυχία του, που κόβει εισιτήρια. Εγώ αν είχα πρόβλημα, δεν θα έπαιζα το Ηρώδειο, όπου τον αποθέωσαν».

Τέλος, σχολίασε το βίντεο, με το οποίο του απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής στο Instagram. «Και βγήκε και απάντησε για το κακοφωτισμένο πλάνο σε εμένα, πάλι. Δηλαδή αυτό δείτε το. Έχετε ένα πρόβλημα μαζί μου, που πρέπει να το διαχειριστείτε. Μάρκο μου, διαχειρίσου το. Δεν είναι φυσιολογικό να βγαίνεις να τα βάζεις με έναν άνθρωπο που σε στηρίζει και λέει για το ταλέντο σου και ότι γεμίζεις θέατρα», είπε κλείνοντας.

Η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή, γράφοντας ως λεζάντα τα εξής: «Ένα κακοφωτισμένο πλάνο, όμως τόσο φωτεινό! Γιατί για μια ακόμα φορά λάμπει η αλήθεια».





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments