Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΔικαστική δικαίωση για την Έλενα Παπαρίζου – Ο Τόνυ Μαυρίδης καλείται να...

Δικαστική δικαίωση για την Έλενα Παπαρίζου – Ο Τόνυ Μαυρίδης καλείται να αποχωρήσει από την κοινή τους μεζονέτα


Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινό» ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος μετέφερε μια είδηση για την Έλενα Παπαρίζου και τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι η Έλενα Παπαρίζου δικαιώνεται, με αποτέλεσμα ο μουσικός παραγωγός αναγκάζεται να αποχωρήσει από την κοινή τους μεζονέτα.

Το επίσημο δικαστικό έγγραφο που επιδόθηκε στον Τόνυ Μαυρίδη επισημαίνει ότι ο ίδιος πρέπει εντός λίγων ημερών να αποχωρήσει από το σπίτι στα νότια προάστια και εν συνεχεία, αυτό να πλειστηριαστεί και τα χρήματα να μοιραστούν ισόποσα.

Πρόκειται για την κοινή μεζονέτα που είχαν αγοράσει με δάνειο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους το 2006 και στην οποία συνέχισε να διαμένει εκείνος ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Παπαρίζου και ο πρώην σύντροφός της, Τόνυ Μαυρίδης μετά τον χωρισμό τους δεν μπόρεσαν να αποφασίσουν σε ποιον θα μείνει το σπίτι, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στη δικαιοσύνη.

Το επίσημο έγγραφο λοιπόν επιδικάζει στην Έλενα Παπαρίζου το 50% της εμπορικής αξίας του σπιτιού, συν χρήματα από «μισθώματα» για όλα αυτά τα χρόνια που η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν διέμενε εκεί (τα λεγόμενα διαφυγόντα κέρδη από ενοίκια).

Και οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση έχει τελεσιδικήσει.

Όπως μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού δεν είναι οι καλύτερες.

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments