Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Βικτώρια Καρύδα σοκάρει: «Ξαφνικά έχασα 9 κιλά, καταλάβαινα ότι «φεύγω», φοβόμουν...

Η Βικτώρια Καρύδα σοκάρει: «Ξαφνικά έχασα 9 κιλά, καταλάβαινα ότι «φεύγω», φοβόμουν πάρα πολύ»


Η Βικτώρια Καρύδα μίλησε για την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που βιώνει τα τελευταία χρόνια. Το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks εξομολογήθηκε πόσο ριζικά άλλαξαν τα πράγματα μετά τη δολοφονία του συζύγου της, ενώ περιέγραψε τις στιγμές που έφτασε στο σημείο να νιώθει ότι πρόκειται να χάσει και η ίδια τη ζωή της.

Αρχικά, η Βικτώρια Καρύδα δήλωσε στην κάμερα του Mega: «Έχω πάρα πολλή πίεση στη ζωή μου, είμαι απασχολημένη με πολλά πράγματα και δεν βρίσκω χρόνο για δημοσιότητες. Ζω και στο εξωτερικό, στη Γερμανία. Δεν έχω φύγει όμως μόνιμα ακόμα, γιατί έχω κάποια πράγματα που με κρατάνε στην Ελλάδα», αποκαλύπτοντας ότι εδώ και τέσσερα χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των ακινήτων.

Στη συνέχεια, το γνωστό μοντέλο περιέγραψε: «Μετά από αυτό που είχε συμβεί, δεν ήθελα να βγαίνω πολύ στον κόσμο. Είχα καταλάβει ότι, όταν είσαι μόνη σου σε κλειστό χώρο και δεν βγαίνεις και δεν έχεις παρέες και ανθρώπους δίπλα σου, τρελαίνεσαι. Τον τελευταίο καιρό «λύγισα», πριν κάποιους μήνες παραλίγο να είχα φύγει από τη ζωή».

Ακόμη, η Βικτώρια Καρύδα πρόσθεσε: «Είναι απίστευτο πράγμα όταν παλεύεις 6 χρόνια, μετά τον θάνατο του άντρα σου, προσπαθείς να κάνεις πράγματα και να μην έχεις αυτές τις σκέψεις στο μυαλό σου και να δίνεις χαρά στα παιδιά και να κάνεις πολλά πράγματα στη ζωή σου μόνη σου. «Λύγισα» αλλά ευτυχώς ο Θεούλης ήταν δίπλα μου… όλα καλά τώρα».

Τέλος, η Βικτώρια Καρύδα κατέληξε: «Πάλευα με όλο αυτό χρόνια και δεν πήγαινα ούτε στους ψυχολόγους. Πίστευα ότι είμαι δυνατή αλλά μετά από σχεδόν 6 χρόνια κατάλαβα ότι ξαφνικά σε ένα μικρό διάστημα έχασα 9 κιλά. Καταλάβαινα ότι «φεύγω». Φοβόμουν πάρα πολύ, δεν μπορούσα να παλέψω με τον εαυτό μου αλλά βρήκα τη δύναμη και πάλεψα να γίνω καλύτερα».

Δείτε το βίντεο:

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments