Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΝέα τραγούδιαΟι προσφορές των εφημερίδων του Σαββατοκύριακου (5 & 6/10)

Οι προσφορές των εφημερίδων του Σαββατοκύριακου (5 & 6/10)


Εφημερίδα των Συντακτών (κυκλοφορεί το Σάββατο)
«Ο Τσε για το κράτος και την επανάσταση»
Λέει η εφημερίδα: 57 χρόνια από τη δολοφονία του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, μια πολιτική «διαθήκη» του μεγάλου επαναστάτη, διά χειρός του καθηγητή και συγγραφέα, Δημήτρη Καλτσώνη.

-Μια πρωτότυπη ξενάγηση στη σκέψη του Τσε
-Τι έλεγε και έγραφε για το αστικό κράτος και την εθνική ανεξαρτησία
-Πώς απαντούσε στο δίλημμα «ειρηνική ή ένοπλη επανάσταση»
-Το όραμά του για τον σοσιαλισμό και η κριτική του στην πρώην Σοβιετική Ένωση
(Σαν τον Τσε Γκεβάρα, μες στην αντάρα…)

Παραπολιτικά (κυκλοφορεί το Σάββατο)
ANIMALL: Το μοναδικό περιοδικό για τα σκυλιά και τις γάτες
Λέει η εφημερίδα: Ένα αποκλειστικό αφιέρωμα για τις νέες και αυστηρές αλλαγές που προτείνει η Κομισιόν για τους τετράποδους φίλους μας, αλλά και τις δυσκολίες στην εφαρμογή τους. Ακόμα, τις αλλαγές στον Νόμο ΑΡΓΟΣ μετά τη νέα διαβούλευση και πώς αυτές επηρεάζουν τα σκυλάκια και τις γάτες μας.
(Αγάπησα μια γάτα με δίχρωμη ουρά)

Εστία του Σαββάτου
«ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΙΚΟΝΕΣ & ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ»
Λέει η εφημερίδα: Ένα μοναδικό, ιστορικό φωτογραφικό λεύκωμα, με ανέκδοτες & αθησαύριστες φωτογραφίες 2 αιώνων! Τα βασιλικά πρόσωπα που χάραξαν την ελληνική ιστορία!
(Σαν βασίλισσα την είχα…)
ESTIA_051024.jpg
Δημοκρατία του Σαββάτου
Νευροεπιστήμη & Ψυχολογία: «ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ» ή «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΩ»
Λέει η εφημερίδα: Η πρωτοποριακή σειρά βιβλίων, που παρουσιάζει σε γλώσσα απλή, τις συγκλονιστικές νέες επιστημονικές ανακαλύψεις. Ενσυναίσθηση, πολλαπλές νοημοσύνες, συναισθηματική νοημοσύνη, ηθικός εγκέφαλος, εγκέφαλος παιδιών και εφήβων.
(Εγώ, με το Ε κεφαλαίο…)
DHMOKRATIA_051024.webp
Espresso Σαββατοκύριακο
Η εκδοτική σειρά «ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ»: «Ανθεκτικότητα: Πώς να σηκωθώ μετά την πτώση;»
Λέει η εφημερίδα: Όλα τα μεγάλα θέματα της ψυχολογίας σε πολυτελείς σκληρόδετες εκδόσεις! Συναισθήματα • Μνήμη • Προσωπικότητα • Σεξουαλικότητα • Ψυχοπάθεια • Κατάθλιψη • Ανθεκτικότητα • Εφηβεία • ΔΕΠΥ • Γήρανση κ.ά.
(Απ’ τα ψηλά πατώματα κι απ’ τα μεγάλα σπίτια, κατρακύλησα μια νύχτα)
Espresso_051024.webp
Real News
«Στη δίνη του κακού»
Λέει η εφημερίδα: Ένα βιβλίο γεμάτο μυστήριο και ανατροπές από την συγγραφέα Kate Watterson.
(Ο πιο κακός εχθρός μου, ο πιο κακός του κόσμου)

Real taste & style
Λέει η εφημερίδα: Φουρνίζουμε λαχταριστό ψωμί, ψήνουμε ζουμερά λουκάνικα, ταξιδεύουμε στην Κρήτη και στις παραδοσιακές γεύσεις της
(Δεν θυμάμαι καν τη γεύση των χειλιών σου)

Factory Outlet: Δωροεπιταγή 10 ευρώ
Ισχύει για αγορές άνω των 60 ευρώ
(Κόψε κάτι, κόψε κάτι, κόψε…)

Πρώτο Θέμα
Το περιοδικό αυτοκινήτου Car
Λέει η εφημερίδα: Cover Story VW GOLF 50 ΧΡΟΝΙΑ. Το μοντέλο ορόσημο συμπληρώνει 50 χρόνια στην πρώτη γραμμή της αυτοκίνησης και το γιορτάζουμε οδηγώντας το νέο Golf GTI αλλά και το επετειακό 50 Edition, επισκεπτόμαστε την έδρα της VW και σπίτι του Golf στο Βόλφσμπουργκ, και ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο σε μια αναδρομή στην ιστορία του.
(Το… γκολφάκι, το κορίτσι μου κι εγώ)
CAR_084.webp
Το εξαιρετικό μυθιστόρημα της Μπέσσης Λιβανού «Μόνο στα όνειρα»
Λέει η εφημερίδα: Τα κρυμμένα μυστικά, οι καταπιεσμένοι πόθοι και η ενοχή παρασύρουν τους περιστασιακούς ενοίκους ενός ξενοδοχείου σε ένα παιχνίδι όπου όλοι μαζί, γυναίκες και άντρες, ψάχνουν απεγνωσμένα διέξοδο. Κι ας ήταν από την αρχή μπροστά τους -όπως είναι πάντα ο έρωτας.
(Μην κάνεις όνειρα τρελά!)
BOOK.webp
To lifestyle περιοδικό GALA
Λέει η εφημερίδα: Ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
(Τι γίνεται, δε λέγεται!)
GALA_328.webp
Καθημερινή της Κυριακής
«Η εποχή των βασιλέων – Γ’ τόμος»: «Κωνσταντίνος Α’»
Λέει η εφημερίδα: Πώς οδηγηθήκαμε στον Εθνικό Διχασμό και ποια τα επιχειρήματα για τη συμμετοχή ή μη της Ελλάδας στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στο πλευρό της Αντάντ; Ήταν όντως Γερμανόφιλος ο Κωνσταντίνος; Τι τον συνέδεε με τον Ιωάννη Μεταξά, ποια ήταν η σχέση του και τον Ελευθέριο Βενιζέλο από το 1910 και μετά και πώς οδηγηθήκαμε στην απόβαση των γαλλοβρετανικών στρατευμάτων στη Θεσσαλονίκη, στα «Νοεμβριανά», στον ναυτικό αποκλεισμό του Πειραιά και στην αποπομπή του Κωνσταντίνου;
(Ο Κώτσος, ο Κωτσάρας, ο Κωτσαρής…)

Περιοδικό «Κ»: Μαθαίνοντας τα μυστικά του «Δράκου»
Λέει η εφημερίδα: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έγραψε την αυτοβιογραφία του και λίγες μέρες πριν από την κυκλοφορία της μοιράστηκε μαζί μας τις αναμνήσεις του, τη φιλοσοφία του αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν να αφηγηθεί τη ζωή του.
(Ο μάγκας ξεχωρίζει…)
Κ1114_1920x1080.jpg
«4Τροχοί» Οκτωβρίου
Λέει η εφημερίδα: Κατασκευαστές οχημάτων όπως η Smart και η Mini που κατάφεραν να αναδειχθούν και εν συνεχεία να καταξιώσουν το όνομά τους ανά τον κόσμο στον τομέα της κατασκευής μικρών αυτοκινήτων, επαναπροσδιορίζουν την ταυτότητά τους! Οι σύγχρονες γενιές μοντέλων των δύο εταιρειών έχουν αλλάξει ρότα, φλερτάροντας ανοιχτά και δίχως… τύψεις με τα ανώτερα και πιο κερδοφόρα κλιμάκια μεγέθους της σύγχρονης αυτοκινητικής σκακιέρας – στο πλαίσιο της οποίας μάλιστα τα πάσης λογής SUV διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο μεταξύ των προτάσεων των δύο κατασκευαστών.
(Θα γυρίσει κι ο τροχός)

Κυριακάτικη Δημοκρατία
«Ορθόδοξη Αλήθεια»
Λέει η εφημερίδα: Από την Κυριακή 6 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, ειδική έκδοση της «Ορθόδοξης Αλήθειας» θα συνοδεύει την απλή έκδοση της «κυριακάτικης δημοκρατίας». Η πλήρης έκδοση της «Ορθόδοξης Αλήθειας» θα συνεχίσει να κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα.
(Τα Ορθόδοξα!)
DHMOKRATIA_061024_-1068x623.webp
Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής
ΚΟΥΖΙΝΑ
Λέει η εφημερίδα: Ένα τεύχος με συνταγές, προτάσεις και ιδέες για κάθε περίσταση
(Συνταγές για λάθη…)

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
Λέει η εφημερίδα: ΠΥΡΑΥΛΟΙ CRUISE – SCALP NAVAL. Θα προσβάλλει στόχους σε απόσταση 1.000 χλμ.! SWITCHBLADE 300. Το νέο αιωρούμενο πυρομαχικό του στρατού μας. Θόλος αντι-drone για την αεροπορία μας – Ασπίδα για επίθεση σμηνών. ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. Προστασία αεροπορικών βάσεων: Επιβιώνοντας τα δυο πρώτα 24ωρα
(Μια μια τις μάχες τις χάνω…)
st-359.webp
ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ # 32
Λέει η εφημερίδα: Μία σπάνια ανθολογία αστυνομικών, ερωτικών διηγημάτων, των πιο διάσημων συγγραφέων. Η καλύτερη συντροφιά για το καλοκαίρι
(Κι ακουμπάω στο χαρτί, λόγια αμίλητα, γραμμένα)

Το περιοδικό ΤΥΠΟΣ TV
Ο Φάνης Μουρατίδης στο εξώφυλλο δηλώνει: «Νιώθω πρωτάρης με το Money Drop»
(Ήμουν πρωτάρης και ερωτιάρης)

Βήμα της Κυριακής
«1974-2024. Νέα Δημοκρατία – Η Κεντροδεξιά της Μεταπολίτευσης»
Λέει η εφημερίδα: Η ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας εγκαινιάζει μια εποχή που είχε ήδη δημιουργηθεί στην κοινωνία η ανάγκη της ύπαρξης ισχυρών και δημοκρατικών κομμάτων αρχών που θα μπορούσαν να εγγυηθούν την πολιτική σταθερότητα του τόπου. Όπως σημειώνει ιστορικά και ο πρόεδρος της Βουλής, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την ημέρα ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας (τυπικά 4 Οκτωβρίου 1974) μιλά «για τους απαραίτητους όρους ύπαρξης μιας υγιούς δημοκρατίας – ήπιο πολιτικό κλίμα και κατάλληλοι θεσμοί, σε αντίθεση με την πολιτική αστάθεια. Μάλιστα, υπενθυμίζοντας την ταραγμένη πολιτική ιστορία με τα κινήματα, τις δικτατορίες και τους εμφυλίους, είπε πως η πολιτική σταθερότητα αφορά περιόδους μόνο φωτεινών διαλειμμάτων»
(Τα χεράκια δεξιά!)
1300x800_ND.jpg
«Ελληνική Κουζίνα – Μακαρονάδες και ζυμαρικά αλά ελληνικά»
Λέει η εφημερίδα: Χυλοπίτες, φλωμάρια, ματσάτα, πέτουρα και γκόγκες, πρωταγωνιστούν στο πιο πλήρες συνταγολόγιο. Πενήντα επιλεγμένες συνταγές από κάθε γωνιά της Ελλάδα αποθεώνουν τα ζυμαρικά στην ελληνική εκδοχή τους.
(Τρίτη, Πέμπτη μακαρόνια …)
EK_1300X800-1.jpg
Το περιοδικό ΒΗΜΑgazino με την Ευγενία Σαμαρά στο εξώφυλλο
Λέει η εφημερίδα: Παρουσιάζουμε την εντυπωσιακή και ταλαντούχα ηθοποιό
(Υψηλή τεχνολογία του Θεού!)
cover.jpg
Εστία της Κυριακής
«Μεταπολίτευση – Εμπιστευτικόν»
Λέει η εφημερίδα: Μισό αιώνα μετά, ένα βιβλίο ντοκουμέντο! Με μαρτυρίες των πρωταγωνιστών, απόρρητες εκθέσεις και πρωτοσέλιδα της εποχής.
-Τι ήταν το πραξικόπημα των στρατηγών;
-Ποιος είχε την ιδέα να φέρει στα κρυφά τον βασιλιά;
-Γιατί δεν έγινε πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος;
(Εμείς γι’ αλλού κινήσαμε, γι’ αλλού, κι αλλού η ζωή μας πάει)
ESTIA_061024.jpg





Source link

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular

Recent Comments